dilluns, 4 d’octubre del 2010

TEXT ARGUMENTATIU

''ÉS FORA DE JOC O NO?''

''En Pere està situat entre dos jugadors a la frontal de l'àrea, no està en fora de joc, en David alça el cap i executa una passada increïble perquè acabi finalitzant amb un xut que arriba al fons de la xarxa!''

Seré objectiu i em basaré en el reglament actual de la lliga de futbol de l'Alt Empordà, el reglament diu: sempre serà fora de joc si un jugador de l'equip contrari està més endarrerit que el rival, i rep la pilota.
En aquest cas, en Pere estava situat perfectament en situació reglamentària abans de rebre la pilota, és a dir, hi havia un jugador de l'altre equip que estava més endarrerit que ell.
Per altra banda, en David com que és molt espavilat, mai faria una passada a un company que estigui en fora de joc, aquesta és una de les raons per la qual jo crec que el fora de joc era inexistent. A més a més, Pere i companyia eren l'equip visitant, amb això vull dir que podria haver-hi una mica de preferència arbitral. No m'agradaria pensar que en aquestes lligues hi ha favoritisme per part dels àrbitres, ja que, acostumen a ser àrbitres formats en el club local.
Al cap i a la fi, un fora de joc acaba sent un detall més del partit, però és que en aquest cas era molt més que un petit detall, perquè anaven empatats i era el minut vuitanta-set.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada